Skip to main content
 

Groothandel natuurlijke verzorgingsproducten

Zoekt u een groothandel natuurlijke verzorgingsproducten? Zoek dan niet verder. Bij Namaste vindt u een groot assortiment aan natuurlijke bodycare verzorgingsproducten voor bad, haar, mond en meer. Namaste heeft al meer dan 45 jaar ervaring met natuurlijke fair trade producten, en biedt naarnaast een goede service met snelle levering!

Namaste: groothandel natuurlijke verzorgingsproducten voor bad, haar, mond en meer.

Ons assortiment natuurlijke verzorgingsproducten is zeer uitgebreid. Van badpoeder tot fair trade verzorging, van mondverzorging tot shiling olie, van thee tot zeep, noem het op en Namaste kan het leveren.

Naast onze natuurlijke verzorgingsproducten is Namaste ook dé groothandel voor o.a. wierook, etherische oliën, boeddha beelden, boeken, en yoga/meditatie benodigdheden. Kijk eens rond op onze website en laat u verrassen.

Eenvoudig online bestellen

De prijzen van de natuurlijke verzorgingsproducten in deze webwinkel zijn de groothandelprijzen, exclusief BTW. De prijzen zijn alleen zichtbaar wanneer u ingelogd bent.U kunt zich als klant aanmelden wanneer u een KVK nummer heeft. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze dan aan door op Aanmelden te klikken. Zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt, zijn de prijzen zichtbaar. Dit neemt maximaal 1 werkdag in beslag.

Wierook groothandel

wierook groothandelWierook groothandel gezocht? Zoek niet verder! Bij Namaste vindt u een groot en uitgebreid assortiment wierook. Van Tibetaanse wierook tot Golden Nag Champa en smudge sticks, wij hebben het allemaal. 

 

Lees meer …Wierook groothandel

Groothandel Edelstenen en Mineralen

groothandel edelstenenGroot assortiment edelstenen direct leverbaar

Zoekt u een groothandel edelstenen? Namaste Groothandel heeft een groot aanbod met edelstenen (en hangers) en mineralen welke direct leverbaar zijn vanuit onze webshop.

Lees meer …Groothandel Edelstenen en Mineralen

Biologische etherische olie groothandel

biologische etherische olie groothandelNamaste is een groothandel in onder andere geuren, wierook, yoga- en meditatieproducten. Ons assortiment omvat ook een groot aantal biologische etherische oliën. Alle oliën zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar.

Lees meer …Biologische etherische olie groothandel

Fairtrade groothandel

fairtrade groothandelNamaste is een fairtrade groothandel in onder andere geuren, wierook, yoga- en meditatieproducten. Door producten aan te bieden die op een faire manier tot stand zijn gekomen, proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de bestrijdig van armede en oneerlijke verdeling van rijkdom.

Lees meer …Fairtrade groothandel