Groothandel met het mooiste aanbod in natuurlijke geuren en verzorging. Sinds 1974.

weblogo

Bedankt voor uw bericht

Bedankt voor uw aanmelding

We hebben uw aanmelding ontvangen. We gaan deze beoordelen en komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Algemene voorwaarden

 

BEKNOPTE LEVERINGSVOORWAARDEN

 

-Op al onze transacties zijn van toepassing onze leverings- en betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te utrecht, nr. 183/2008 d.d. 03.06.2008. Inschrijvingsnummer 56045247 van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht.

 

-Onze inkoopprijzen zijn alleen van toepassing voor de detailhandel, winkeliers, instellingen, centra en praktijken welke staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In andere gevallen wordt de advies verkoopprijs gehanteerd.

 

-Wij trachten steeds de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden hetgeen over het algemeen neerkomt op 2 -7 werkdagen. Wanneer een artikel onverhoopt niet voorradig mocht zijn wordt contact opgenomen met de klant over de veranderde leveringstermijn.

 

 

 

-De betaling geschiedt in principe van tevoren d.m.v. vooruit betaling.

 

-Het vervoer van de goederen geschiedt steeds op risico van de koper. Op verzoek kunnen indien gewenst de goederen tijdens het vervoer verzekerd worden.

 

-Als verzendkosten hanteren wij de TNT-tarieven, welke bij een bestelling van een factuurbedrag tot euro 200,- (excl. btw) in rekening worden gebracht. Bestellingen boven euro 200,- worden franco huis verzonden.

Attentie: Bij verzending buiten Nederland worden de vrachtkosten altijd in rekening gebracht aan de klant. Kussens en yogamatten worden niet franco geleverd.

 

-Geleverde goederen blijven ons eigendom totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

 

-Eventuele kortingen worden slechts toegestaan indien de betalingsafspraken worden gerespecteerd.

 

-Reclames betreffende de leveranties dienen binnen 2 dagen na factuurdatum schriftelijk medegedeeld te worden. Het recht op reclame vervalt wanneer het artikel geheel of gedeeltelijk uit de verpakking is gehaald en/of in gebruik is genomen.

 

-Bij leveranties buiten Nederland binnen de EU wordt geen btw in rekening gebracht indien de afnemer een btw-codenummer bezit. Indien de klant geen btw-codenummer

 

Lees meer: Algemene voorwaarden

Inloggen klanten

Waarom Namaste?

Meer dan 45 jaar ervaring
Natuurlijke producten
Fair trade
Fijne Service
Snelle levering

Klant worden?
Klik hier!

Informatie

VERZENDKOSTEN
Minimale afname: € 50,-
Verzendkosten Nederland:
Pakket 0-23kg: € 6,50
Portovrij: > € 250,-
Verzendkosten buitenland:
Afhankelijk van het gewicht worden de vrachtkosten bepaald. Het bedrag van de vrachtkosten wordt vermeld op de proforma factuur.

BESTELLEN
Wanneer u uw bestelling op onze site heeft geplaatst, ontvangt u per email een automatische bevestiging van de bestelling. Wij verzoeken iedere klant vooruit te betalen.

BETALING
Vervolgens sturen wij u per email de proforma factuur met het verzoek het factuurbedrag over te maken naar:
6152042 t.n.v. Namaste, Leersum.
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL49INGB0006152042